Windowsbing | Kasus kerjasama

Webbing mangrupikeun lawon lawon sempit anu dilakukeun tina rupa-rupa benang sapertos bahan baku. Aya rupa-rupa lawon jét, anu larutan dianggo dina sababaraha santor industri sapertos batang, kandang, ténji, tatanuan.


Windowsbing | Kasus kerjasama

Windowsbing | Kasus kerjasama

Numutkeun bahan, webing ngalebetkeun poliéster, nilon, P ATIPRTPTropin, Glusus, pakama bawang, Rayex, Rengse. Caringan anu béda béda, sareng sigana bakal béda pisan.

Webbing dilakukeun ku benang

Green Cocog tina webbing

Benang pikeun webbing




Profil perusahaan asn Yarn