Polana Filmester Zerned Interminged Dined

Polana Filmester Zerned Interminged Dined  inti:

Éta mangrupikeun polimér serat-serat-serat disiapkeun tina asam teerphthalic ngolah. Anu disebut filter poliésf mangrupikeun filament kalayan panjang langkung ti hiji kilométer, sareng filamén nyaéta kana grup.

Ngaran ProdukBarangKuaraSereganPulatArah tpmIntercanFastnate Warna
Polana Filmester Zerned Interminged DinedSatuanDFTpmS / zper meterN
Hasil saleresna30d-72d24f-144fEuweuhS atanapi z10-304-5







SatuanDFTpmS / zper meterN
Hasil saleresna75d-100d36f-144fEuweuhS atanapi z30-1204-5







SatuanDFTpmS / zper meterN
Hasil saleresna150d-300d48f-288fEuweuhS atanapi z30-1204-5


Polana Filyes Filstalled Interminged Deed 150-300d
Polana Filyes Filstalled Interminged Deed 150-300d
Salib benang kualitas filyfer perbaikan filyfled
Polana Filmester Polynesed Interminged Deat 30-72d
Polana Filmester Polynesed Interminged Deat 30-72d
Saluda benang intro ka tukang filyers sulesersfasi nyolong di antawisna dikedong 30-72d salude, kuat r& D AM, urang ngagaduhan sét mesin kenal pikeun produk anu nembé maju.
Polana Filyes Filmented Interminged Deed 70-100d
Polana Filyes Filmented Interminged Deed 70-100d
Sallum Yarn pangbadagan fakter santai poli soman anu digantung 70-100d panyayun, kami parantos ngadegkeun kana modél produk produk luar negeri, wilujeng Diregation Diripkeun Win-Win.