NYSON DYY THE STYON DYE

NYSON DEYY DYEGE TRYS PUTIH PUTRAAN:

Panumpang mangrupikeun prosés warna warna warna. Éta mangrupikeun ngagunakeun kimia tina kimia fisik atanapi kombinasi kimia, atanapi ku cara kimia dina serat pikeun ngahasilkeun ngalambatkeun sareng ngadamel nontral janten objék branded. Produk tina properisi kedah henteu ngan ukur gaduh warna seragam tapi ogé ngagaduhan warna anu saé. Métode anu ngurangan bagan jadi tilu jinis: melelepkeun lawon, marfing, sareng serat longga dumasar kana objek anu béda dina beungkeut ngorban. Diantara aranjeunna, melak longcolkeun nyaéta anu paling dianggo. Grinding ngagelep paling dianggo pikeun timréd warna sareng dikirangan, bari ngeruk serat-rata ogé dianggo pikeun produksi anu dibuka atanapi paris anu kandel sareng padet, sanésna janten lawon woling woling wolly. Palantaan muking panahan nyaéta kanggo milih sareng nganggo kakangka alesan akal, ngarobul sareng prosés dyes leres, sareng menangkeun hiji produk anu dijuret.

Pasipatan Tylon Dylon DYY DYE DARED dipidangkeun di handap ieu:  

Ngaran ProdukBarangKuaraSereganPulasArah tpmIntercanFastness Warna
Nilon Tuang tinggi Dy
      
SatuanDFTpmS / zPer meterN
Hasil saleresna10d-36d5f-96f70-100S atanapi zEuweuh4-5







SatuanDFTpmS / zPer meterN
Hasil saleresna40d-70d12F-136f80-120S atanapi zEuweuh4-5







SatuanDFTpmS / zPer meterN
Hasil saleresna70d-300d24f-272f80-150S atanapi zEuweuh4-5


Tylon DYLE DYY DYEGE DARED 10-36d
Tylon DYLE DYY DYEGE DARED 10-36d
Saludar Yarn anu paling saé nylon DYY THE DYE DITUTUP 10-36D, kapasitas kuat pikeun nyumponan paménta customer
Nilon Tylon DYY DYE DARED 40-70d
Nilon Tylon DYY DYE DARED 40-70d
Sall hard pangsaéna nilon luhur dyon dayana nyumput 40-70d, kami parantos ngadegkeun pangaruh produk luar negeri, wilujeng sumping siropa-kéngingkeun kasep gawé pelanggan win-meunang.
NYSON DYY DYEH THE DYEGE 70-300d
NYSON DYY DYEH THE DYEGE 70-300d
Salldn pangsaéna Nyalon luhur dyy luhur anu nyentos 70-300D, kami parantos ngadegkeun hasil produk luar negeri, wilujeng sumping sadayana kerjas kerjas Panggud Putat.