NYLON Filem Films Hml

Hmls ngarujuk ka Ruangan Sékubatan lemah, anu mangrupikeun kinerja banjir industri poliester. Salaku tambahan, aya jinis penggelasan low-lowing rata-handap 2 (jinis standar biasa), jinis cakram anu luhur, jinis furutan-landing anu kakuatan anu luhur, sareng jinis aktip. Sodous luhur sareng ngiringan fariver industri polistise cai tryinkle gaduh sipat anu saentar sapertos kakuatan pérésah anu luhur, modulus anu ékeutik, sareng rencanana dampak. Gaduh kacilakaan pikeun laun-laun ganti jarifies industri biasa standar poliérter di ban sareng produk karét mékanis.

Sipat HMLS NYLS NYSON YERN dipidangkeun di handap ieu:

Ngaran ProdukBarangKuaraPegatkeun kakuatanTinjauanTanggal tenacity (%)Elongation dina istirahat (%)Panas panas nyusut(%)
NYLON Filem Films HmlSatuanDNcn / DTEX%%%
Hasil saleresna210D-800d≥12-≥505.4Panon kentang.282,5







SatuanDNcn / DTEX%%%
Hasil saleresna800d-1300d≥50-≥1205.4Panon kentang.282,5







SatuanDNcn / DTEX%%%
Hasil saleresna1300D-1890d≥120-≥1705.4Panon kentang.282,5


NYLON Filem Dylon Hmls 150-600d
NYLON Filem Dylon Hmls 150-600d
Sall timb gedé tipal kualitas nilon t'on Hmls 150-600d grosale - Téksil Dongre Co., Ltd., Urang Ékspatires Di Tokaleards, sareng daérah anu sanés.
NYLON Filem Narl Hmls 600-1200D
NYLON Filem Narl Hmls 600-1200D
Sall benang anu pangsaéna di Arlon Jula Yml Hmls 600200-1200 Jauh - Saud benang, prin, fdy, dy demi kauntungan.
NYLON FILTS YARN HMLS 1200-1890d
NYLON FILTS YARN HMLS 1200-1890d
Sallenang bumn pangsaéna di'on Yarn Hmls 1200-18990d, nyusun pepelakan tumbu nyalira, kalebet di denda ditumbuh, cank ditumbuh, home pangeran kadatangan.