Nilon fdy

Nilon fdy Ngarujuk ka perkenaan manjangan dina prosés anu muter pikeun kéngingkeun jagning awing kalayan orientasi anu luhur sareng organasi sedeng sareng kristal mayakan, anu langkung kandel. 

jenis ieu produk boga rupa-rupa kagunaan. Éta mangrupikeun bahan anu saé anu ngagentos baja, beusi sareng logam sanés calik, sareng mangrupikeun palastik pangsemén anu penting; matak nilon sacara seueur digantikeun alat mékanis ngagem baju mekanunan anu kuat, sareng ngagentos tambaga sareng alooys tahan. Ieu cocog pikeun produksi bagian maké-tahan, patempatan struktural transmisi, panerapan bagian rumah tangga, mobil manufaktur bagian, screw bagian preventif mékanis, patempatan mesin kimia, jeung alat-alat kimia. Sapertos turbines, gearg, pangurangan, corleters, krama, disugboards, ngajalankeun cirms, blockes, rlse

Nylon utamina filamel, sareng ogé ogé jumlah stockp stakle nilel. Nilon filamén utamana dipaké pikeun nyieun benang kuat pikeun ngahasilkeun kaos kaki, baju jero, kaos olahraga, jeung sajabana


Tinacity Tinlon Luhureun 150-600d
Tinacity Tinlon Luhureun 150-600d
Sall benang kualitas pangerjaan NYLON FARY FARY Kawat Kering 150-600D, kalayan peralatan nguji pikeun pangwangunan Jarn GoN sareng Koordination.
Tinacity tensif anu langkung luhur 600-1200D
Tinacity tensif anu langkung luhur 600-1200D
ARAG JAGN Ellon Nily Dlawi Tenacity Tinggi Tindier 600 Fr2200D, tim perdagangan dewasa. Urang tiasa beropohasi kana sagala rupa masalah dina perdagangan internasional.
Tinacity tangan anu luhur rumput luhur 600-1200d
Tinacity tangan anu luhur rumput luhur 600-1200d
Sall dudn pangsaéna nilon buatan hampang 600-1200D, kalayan peralatan ujian pikeun nyayogikeun pangembangan jagn pangembangan konsumén.
Tinacity tenik tinggi rumput luhur 1200-1890d
Tinacity tenik tinggi rumput luhur 1200-1890d
Saludag Yarn pangsaéna tina tenderbiar nilon anu paling hadé& D AM, urang ngagaduhan sét mesin kenal pikeun produk anu nembé maju.
NYLON Filem Dylon Hmls 150-600d
NYLON Filem Dylon Hmls 150-600d
Sall timb gedé tipal kualitas nilon t'on Hmls 150-600d grosale - Téksil Dongre Co., Ltd., Urang Ékspatires Di Tokaleards, sareng daérah anu sanés.
Tinacity tangan anu luhur FDY 1200-1890d
Tinacity tangan anu luhur FDY 1200-1890d
Sall benang intro ka nilon ténel luhur Fdy 1200-1890D Aan Samentong, kami parantos ngadegkeun katelingan produk produk luar negeri, wilujeng sadayana Runcher Ride-Win.
NYLON Filem Narl Hmls 600-1200D
NYLON Filem Narl Hmls 600-1200D
Sall benang anu pangsaéna di Arlon Jula Yml Hmls 600200-1200 Jauh - Saud benang, prin, fdy, dy demi kauntungan.
NYLON FILTS YARN HMLS 1200-1890d
NYLON FILTS YARN HMLS 1200-1890d
Sallenang bumn pangsaéna di'on Yarn Hmls 1200-18990d, nyusun pepelakan tumbu nyalira, kalebet di denda ditumbuh, cank ditumbuh, home pangeran kadatangan.
NYLON MONOFILENT YARN 7-900d
NYLON MONOFILENT YARN 7-900d
Sallenang bumn pangsaéna nilon Moofilasp Monofilasp 7-900D 7-900D - Saud bih, nyebar tutuwuhan ditumbihan sorangan, kalebet dukir anu ditumpuk, cank dudeum nyuda téknologi ternek.
Nylon Fdy Dope Dined Tinacity Dined 150-600d
Nylon Fdy Dope Dined Tinacity Dined 150-600d
Sall binn brolese Nillive Wull Dope Pendapat 150-600D kalayan harga anu saé - Saud benang, ku koordinasi Anyar Propék.
Nylon monofilament yarn 900-1800d
Nylon monofilament yarn 900-1800d
Salude benang pangsaéna nillon mononilent yarn 920-1800D, tim perdagangan dewasa. Urang tiasa beropohasi kana sagala rupa masalah dina perdagangan internasional.
Nilon fdy dope anu nyembar tenacity luhur 600-1200d
Nilon fdy dope anu nyembar tenacity luhur 600-1200d
Sall benang pangsaéna ngagambarkeun diussi fdy Fdy anu dicarkasi panginangan jangkung 50000-1200D, produk irisan ka Peny, fdy, dy demi figs.