produk
MACA DEUI

Kami produsén benang nilon jeung benang poliéster, jeung produk utamanilon FDY,nilon DTY,poliéster FDY,poliéster DTY, kaasupfilamén jeungmonofilament.

Simkuring gaduh panalungtikan benang sarta laboratorium ngembangkeun sarta pabrik benang dyeing. Salian ngahasilkeun produk nilon na poliéster benang konvensional, urang ogé bisa pitulung konsumén ngembangkeun rupa yarns hanca na ngaropea rupa kelir.

Urang ngahijikeun proses manufaktur sakabeh, kaasup twisting, hanking, dyeing tur pungkal di pabrik Salud benang, nyieun benang teh manufaktur leuwih éféktif jeung kualitas-jaminan.

Tinacity Tinlon Luhureun 150-600d
Sall benang kualitas pangerjaan NYLON FARY FARY Kawat Kering 150-600D, kalayan peralatan nguji pikeun pangwangunan Jarn GoN sareng Koordination.
Polana Filyes Filstalled Interminged Deed 150-300d
Salib benang kualitas filyfer perbaikan filyfled
Polana Filmester Polyness Intermingled Bodas Bodas 75-100D
Saluy benang inthi ka Filent Filamest Yarn samping intermingled rahwah bodas 75-100d salud, nyamelan tutuwuhan anu ditumbuk sorangan anu nyumbing, kading umatan téknologi anu nyuding, cengkok sorangan anu nyumbing
Tinacity tensif anu langkung luhur 600-1200D
ARAG JAGN Ellon Nily Dlawi Tenacity Tinggi Tindier 600 Fr2200D, tim perdagangan dewasa. Urang tiasa beropohasi kana sagala rupa masalah dina perdagangan internasional.
Tinjauan Tinggi Dyty Tinggi Day Dined 150-300d
Saluda Yarn intro ka penjualan luhur dyy dyy dry anu cored 150-300d saludar, kapasitas anu kuat pikeun nyumponan paménta customer
Pinacity Tinggi Dyty High Worlded 150-300D
Saluy jenje Invo ka Tanggung ruangan cai-luhurna 150-300d Saud timlay, urang ngagaduhan ekspatriasa dipasarkeun di Asia, Pakaistan, Myanmar, sareng daérah anu sanés.
NYLON Filem Narma Intermingled (Bodas Bodas) 40-70d
Sall benang intro kana nonton filent najam anu dimaksud (bodas 40-70d salud, kami parantos ngadegkeun Rumunis Kepala Dangat Wiat-We Thess.
NYLON Filem Normingled (Bodas Bodas) 70-300d
Saludag yarn nark samentawis najam diagam (bodas bustier 70-300d, Oko-Tex 100 sertipikat 100 atanapi sistem mineral anu sampurna pikeun mastikeun kualitas unggal barang anu dihasilkeun
jasa

Benang Dyeing Service: Simkuring sorangan dua pabrik benang dyeing. Salah sahijina anu dilengkepan tanghi dyeing-suhu luhur, nu ilaharna dipaké pikeun benang dyeing sintétik, kawas benang nilon na poliéster, jsb pabrik benang dyeing séjén anu dilengkepan tanghi semprot dyeing, nu dipaké pikeun dyeing benang core-dipintal , wol benang, jsb

OEM / ODM Service:Urang ngadalikeun sakabeh proses tina nilon& poliéster manufaktur benang, kaasup twisting& texturing, hanking, dyeing (bisa ngalelep tipe salah sahiji benang), pungkal, sarta packing. Urang boga hiji Sunda unggulan&D departemen, nu bisa mantuan Anjeun ngamekarkeun jenis anyar benang nurutkeun tungtutan anjeun.

Benang Service Ngayakeun:Urang aya di Dalang Bandar, puseur pasar benang Cina. Kituna, teu masalah jenis benang tékstil nu Anjeun keur pilari, urang bisa manggihan aranjeunna keur anjeun, ku solusi angkutan lengkep.

Alus Saatos-diobral Service: Kabéh staffs sanggeus-diobral urang nu ahli dina industri tekstil, urang hoyong mantuan Anjeun sareng masalah manufaktur tékstil.

kasus
MACA DEUI

Simkuring gaduh 13 taun pangalaman dina dagang global. Kami geus ngadeg cooperations jangka panjang jeung100+ konsumén ti30+ nagara. istilah pembayaran kayaning T / T na L / C bisa diatur tanpa masalah.

Nilon benang Mangpaat:

Tenda, webbing, cikur korsi sabuk, belts korsi mobil, slings, jahit threads, parachutes, fabrics ari, belts conveyor, jaket, uppers sapatu, pésta, bolong lawon, jaring fishing, sarta aplikasi industri.

Poliéster benang Mangpaat:

Ari fabrics, jaring fishing, tali, cloths filter, parabot keur sare, reungit net, sofa, curtain, sarta aplikasi industri.

Windowsbing | Kasus kerjasama
Webbing mangrupikeun lawon lawon sempit anu dilakukeun tina rupa-rupa benang sapertos bahan baku. Aya rupa-rupa lawon jét, anu larutan dianggo dina sababaraha santor industri sapertos batang, kandang, ténji, tatanuan.
Alat kaamanan industri | Kasus kerjasama
Produk Anjeun Perpara Perusahaan Anggaran Téparét Ratatchet, nyaéta Saran, tali Tok, angkat ka cling, tali bak, saringan tanjus sabab anu kedahna ngagunakeun taringguan sabab anu kedah dianggo.
Pasokan médis | Kasus kerjasama
Produk pangsaéna alas kalebet produk dumasar Yenn sapertos masker, cangkéng ketat, perban anu elas, sareng sasasna, sareng mertukan, sareng mertahankeun braces.
Kaos kaki | Kasus kerjasama
Kantong tiasa dibagi kana coklat parahu, tulang pondok, kaos kaki luhur, jut bing belak, kaapap bastball, kaos kaki thees, sareng kaos kaki. Bahan sareng alam luhureun kaos kaki béda henteu sami, nurutkeun kabutuhan sorangan pikeun milih kaos kaki katuhu.
Tentang Kami

Salud benang teh benang nilon jeung benang poliéster produsén ngarah di Cina. pabrik benang kami didirikan dina Huizhou Cina taun 2006, kalawan canggih benang alat manufaktur, alat nguji benang na Urang Sunda&departemén D. Taun 2008, urang ditambahkeun pabrik anyar jeung dimimitian ngahasilkeun benang poliéster ogé. Dina 2010, urang ngadegkeun hiji jurusan jualan peuntas laut dina Dongguan Cina. Ayeuna di 2021, salaku parusahaan terus ngamekarkeun jeung tumuwuh, output kami tina benang sintétik (benang nilon& poliéster benang) ngahontal1.000 ton / bulan, Ngabogaan kerjasama kuat kalawan100+ konsumén dina industri tekstil ti30+ nagara unggal taun tunggal.

Meunang Kilang kitu Harga Ayeuna!

Bébas Sampel || Benang Development Service || Ngalengkepan Solusi Angkutan || ODM&OEM Service || Benang Dyeing Service