Produk
MACA DEUI

Kami mangrupikeun produsén anu nylon sareng poltiester Yares, sareng produk utamanilon fdy,nyton dyt,poliester fdy,poltiester dyt, kalebetseregan jeungmonofilamy.

Kami ngagaduhan panalungtikan YARN sareng bunungan pengembangan sareng pabrik benang. Salian ngahasilkeun produk nlon konvensional sareng poliésesén, urang ogé tiasa ngabantosan para pelanggan ngembangkeun sababaraha warna anu fungsional sareng justédisasi rupa-rupa warna.

Urang babikeun prosés manufessing sadayana, kalebet twisting, hanking, nyéépkeun deui sareng

Polana Filyes Filstalled Interminged Deed 150-300d
Salib benang kualitas filyfer perbaikan filyfled
Tinacity Tinlon Luhureun 150-600d
Sall benang kualitas pangerjaan NYLON FARY FARY Kawat Kering 150-600D, kalayan peralatan nguji pikeun pangwangunan Jarn GoN sareng Koordination.
Polana Filmester Polyness Intermingled Bodas Bodas 75-100D
Saluy benang inthi ka Filent Filamest Yarn samping intermingled rahwah bodas 75-100d salud, nyamelan tutuwuhan anu ditumbuk sorangan anu nyumbing, kading umatan téknologi anu nyuding, cengkok sorangan anu nyumbing
Tinacity tensif anu langkung luhur 600-1200D
ARAG JAGN Ellon Nily Dlawi Tenacity Tinggi Tindier 600 Fr2200D, tim perdagangan dewasa. Urang tiasa beropohasi kana sagala rupa masalah dina perdagangan internasional.
Tinjauan Tinggi Dyty Tinggi Day Dined 150-300d
Saluda Yarn intro ka penjualan luhur dyy dyy dry anu cored 150-300d saludar, kapasitas anu kuat pikeun nyumponan paménta customer
Pinacity Tinggi Dyty High Worlded 150-300D
Saluy jenje Invo ka Tanggung ruangan cai-luhurna 150-300d Saud timlay, urang ngagaduhan ekspatriasa dipasarkeun di Asia, Pakaistan, Myanmar, sareng daérah anu sanés.
NYLON Filem Narma Intermingled (Bodas Bodas) 40-70d
Sall benang intro kana nonton filent najam anu dimaksud (bodas 40-70d salud, kami parantos ngadegkeun Rumunis Kepala Dangat Wiat-We Thess.
NYLON Filem Normingled (Bodas Bodas) 70-300d
Saludag yarn nark samentawis najam diagam (bodas bustier 70-300d, Oko-Tex 100 sertipikat 100 atanapi sistem mineral anu sampurna pikeun mastikeun kualitas unggal barang anu dihasilkeun
Jasa

Jasa benang: Urang gaduh dua pabrik benang. Salah sahiji di dilengkokkeun baker suhu luhur, anu biasana dianggo ngalelep ngalelepkeun sterar anu, sapertos duonan benang sareng poliésteran, anu dianggo pikeun ngalelepkeun keras, anu dianggo pikeun ngendar tangki inti, anu dianggo kanggo ngalelepkeun kerja cowning, anu dianggo pikeun ngendar tanki fising, anu dianggo kanggo ngendar baranat faktor anu sanés dilambatkeun , benang wol, jsb

Jasa OEM / ODM:Urang ngatur sadayana prosés nilon& Pabrikan Polariester, kalebet twisting& Tapihing, hanking, ngalambatkeun (urang tiasa ngetok naon jinis jenang), angin, sareng bungkusan. Kami gaduh r&D katepatan D, anu tiasa ngabantosan anjeun ngembangkeun jinis jaga anyar numutkeun tungtutan anjeun.

Palayanan DeCn Panyekel:Kami lokasina di kota Donal, pusat Darn pasar Cina. Ku sabab kitu, henteu aya urusan naon jago tékséded sawo anu ku anjeun milari, aranjeunna tiasa mendakan aranjeunna pikeun anjeun, kalayan solusi transpek.

Jasa Berbasis saé: Sadaya staf dijual urang sareng para ahli dina industri tékst, urang badé ngabantosan anjeun pikeun masalah manufaktur teksile.

Kasus
MACA DEUI

Kami ngagaduhan pangalaman 13 taun di dagang global. Kami parantos ngadegkeun kerjasama jangka panjang100+ konsumén tina30+ Nagara. Syarat pembayaran sapertos t / t sareng l / c tiasa dialihkeun tanpa aya masalah.

NYSON GROVE:

Tangkal, teka-kenaging, Belid Stry olahraga, sabuk korsi mobil, lapis, ngapakan locking, béléng, baju ngeusian, sareng aplikasi kebon.

Poliweres Vearch nganggo:

Galejs tali, Tets fishing Manca, tali saringan, nyaring caket, bulan, reflaco bersih, sora, sareng aplikasi industri.

Windowsbing | Kasus kerjasama
Webbing mangrupikeun lawon lawon sempit anu dilakukeun tina rupa-rupa benang sapertos bahan baku. Aya rupa-rupa lawon jét, anu larutan dianggo dina sababaraha santor industri sapertos batang, kandang, ténji, tatanuan.
Alat kaamanan industri | Kasus kerjasama
Produk Anjeun Perpara Perusahaan Anggaran Téparét Ratatchet, nyaéta Saran, tali Tok, angkat ka cling, tali bak, saringan tanjus sabab anu kedahna ngagunakeun taringguan sabab anu kedah dianggo.
Pasokan médis | Kasus kerjasama
Produk pangsaéna alas kalebet produk dumasar Yenn sapertos masker, cangkéng ketat, perban anu elas, sareng sasasna, sareng mertukan, sareng mertahankeun braces.
Kaos kaki | Kasus kerjasama
Kantong tiasa dibagi kana coklat parahu, tulang pondok, kaos kaki luhur, jut bing belak, kaapap bastball, kaos kaki thees, sareng kaos kaki. Bahan sareng alam luhureun kaos kaki béda henteu sami, nurutkeun kabutuhan sorangan pikeun milih kaos kaki katuhu.
Tentang Kami

Sudud budn nyaéta anu ngarep-nargan nilon sareng produsén polyester di cina. Pabrik bown kami ngadegkeun dina Huizhou Cina dina taun 2006, kalayan peralatan manufaktur Yarn, Alnn Testring sareng R&Depi depi. Taun 2008, urang nambihan pabrik anyar sareng ngamimitian ngahasilkeun duiseseses ogé. Taun 2010, urang ngadegkeun jangkauan penjualan di luar negeri di Donganan Cina. Ayeuna di 2021, sakumaha perusahaan terus ngamekarkeun sareng tumiba, output kami yarn sintétis (nilon benang& Polyester Yarn) ngahontal1,000 ton / bulan, gaduh kerjasama anu kuat100+ konsumén Dina industri tekstil30+ Nagara unggal taun.

Kéngingkeun harga pabrik ayeuna!

Sampel gratis || Jasa pamekaran || Solusi angkutan lengkep || Éf&Jasa OEM || Jasa benang

Gantelkeun: