Rrip i trashë pëlhure Rastet e bashkëpunimit

Rrip i trashë pëlhure është një pëlhurë e ngushtë ose pëlhurë tuba e bërë nga fije të ndryshme si lëndë të para. Ka një shumëllojshmëri të gjerë të pëlhurave të rripave, të cilat janë përdorur gjerësisht në sektorë të ndryshëm industrialë si veshje, materiale këpucësh, bagazhi, industria, bujqësia, furnizimet ushtarake dhe transporti.


Rrip i trashë pëlhure Rastet e bashkëpunimit

Rrip i trashë pëlhure Rastet e bashkëpunimit

Sipas materialit, rrip i trashë pëlhure përfshin poliestër, najloni, polipropileni PP, shkëlqim, qepë argjendi, material elastik, pëlhurë prej fije artificiale dhe kështu me radhë. Karakteristikat e materialeve të ndryshme janë të ndryshme, dhe shkëlqimi dhe ndjenja do të jetë gjithashtu shumë e ndryshme.

Rrip i trashë pëlhure e bërë nga fije

Bashkëpunimi i markës së rripit të trashë

Fije për rrip i trashë pëlhure
Salud Fije Profili i Kompanisë