Fije e filamentit poliestër të përzier me lyer

Fije e filamentit poliestër të përzier me lyer  Vetitë:

Është një polimer i formimit të fibrave të përgatitur nga acidin e pastruar terefthalik (PTA) ose Glycol (DMT) dhe Etilen Glycol (MEG) përmes esterifikimit ose reaksioneve të transesterifikimit dhe policondenstacionit - PET), një fibër e bërë nga tjerrje dhe pas- përpunim. E ashtuquajtura filamenti poliestër është një filament me një gjatësi prej më shumë se një kilometër, dhe filamenti është plagë në një grup.

Emri i produktitArtikullSpekulimFilamentI shtrembëruarDrejtimi TPMPërzihemQëndrueshmëri me ngjyra
Fije e filamentit poliestër të përzier me lyerNjësiDFTpmS / zpër metërN
Rezultati aktual30d-72d24f-144FAsnjeS ose z10-304-5NjësiDFTpmS / zpër metërN
Rezultati aktual75D-100D36F-144FAsnjeS ose z30-1204-5NjësiDFTpmS / zpër metërN
Rezultati aktual150D-300D48F-288FAsnjeS ose z30-1204-5


Fije e filamentit poliestër të përzier me lyer 150-300D
Fije e filamentit poliestër të përzier me lyer 150-300D
Salud fije fije më të mirë poliestër fije filament intermingled lyer 150-300d fabrikë, OEKO-TEX standarde 100 certifikatë, sistem të përsosur të monitorimit të cilësisë për të siguruar cilësinë e çdo grumbull mallrash të prodhuara
Fije e filamentit poliestër të përzier me ngjyrë 30-72D
Fije e filamentit poliestër të përzier me ngjyrë 30-72D
Salud fije intro në poliestër fije fije filament intermingled lyer 30-72D salud fije, të fortë r& D Ekipi, ne kemi një grup të plotë të makinave të monitorimit për produktet e reja të zhvilluara.
Fije e filamentit poliestër të përzier 70-100d
Fije e filamentit poliestër të përzier 70-100d
Salud fije fije më të mirë poliestër fije e fijeve të përziera 70-100d furnizues, ne kemi krijuar modelin e produkteve të agjentit jashtë shtetit, të mirëpritur të gjitha qarqet e konsumatorëve të fitojë bashkëpunimin Win-Win.