Najloni fdy I referohet futjes së shtrirjes në procesin e tjerrjes për të marrë një fije dredha-dredha me orientim të lartë dhe kristalinë e mesme, e cila është një fije najloni të tërhequr plotësisht. 

Ky lloj i produktit ka një gamë të gjerë të përdorimeve. Është një material i mirë që zëvendëson çelikun, hekurin, bakrin dhe metalet e tjera me plastikë, dhe është një plastikë e rëndësishme inxhinierike; Nyloni i hedhur gjerësisht zëvendëson pjesët rezistente ndaj pajisjeve mekanike, dhe zëvendëson bakër dhe lidhjeve si pjesë rezistente ndaj veshin e pajisjeve. Është i përshtatshëm për prodhimin e pjesëve rezistente ndaj veshin, pjesët strukturore të transmetimit, pjesët e pajisjeve shtëpiake, pjesët e prodhimit të automobilave, pjesët e kapitalit elektrik, pjesët e makinerive kimike dhe pajisjet kimike. Të tilla si turbinat, ingranazhet, kushinetat, shtytësit, cranks, dashboards, boshtet e drive, valvola, blades, shufra vidë, rondele me presion të lartë, vida, arra, unaza nënshkrimin, anijet, sleeves, lidhësit e buzës etj.

Najloni është kryesisht filament, dhe ka edhe një sasi të vogël të fibrave najloni. Filament najloni përdoret kryesisht për të bërë fije të forta për prodhimin e çorape, të brendshme, këmisha sportive etj.


Nylon Fdy Lartë Tinacity 150-600D
Nylon Fdy Lartë Tinacity 150-600D
Salud Fije më të mirë Nylon Fdy Lighty Tondity 150-600D fabrikë, me pajisje testimi për të përmbushur zhvillimin e ri të fijeve të klientit dhe koordinimin e prodhimit.
Nylon Fdy Lartë Turnesy 600-1200d
Nylon Fdy Lartë Turnesy 600-1200d
Salud Fije më të mirë Nylon Fdy Lartë Tondity 600-1200d Furnizuesi, ekipi i pjekur i tregtisë së jashtme. Ne mund të korrespondojmë me probleme të ndryshme në tregtinë ndërkombëtare.
Nylon fdy qëndrueshmëri të lartë shtrihet 600-1200d
Nylon fdy qëndrueshmëri të lartë shtrihet 600-1200d
Salud Fije më të mirë Nylon Fdy Lighty Stretch 600-1200d Furnizuesi, me pajisje testimi për të përmbushur zhvillimin e ri të fijeve dhe koordinimin e prodhimit.
Nylon Fdy Lartë Turi Stretch 1200-1890d
Nylon Fdy Lartë Turi Stretch 1200-1890d
Salud fije më të mirë cilësi najlon fdy qëndrueshmëri të lartë shtrirje 1200-1890d fabrikë, të fortë r& D Ekipi, ne kemi një grup të plotë të makinave të monitorimit për produktet e reja të zhvilluara.
Fijet e fijeve najloni hmls 150-600d
Fijet e fijeve najloni hmls 150-600d
Salud Fije me cilësi të lartë najloni fije të fijeve HMLS 150-600d Me shumicë - Dongguan Salud Tekstil Teknologjia Co, Ltd, ne kemi emigrantët e vendosur në Azinë Juglindore, Pakistan, Vietnam, Myanmar, dhe rajone të tjera.
Nylon Fdy Lartë Turacity 1200-1890d
Nylon Fdy Lartë Turacity 1200-1890d
Salud fije intro në Nylon Fdy Lartë Tondity 1200-1890d Salud Fije, Ne kemi krijuar modelin e produkteve të agjentëve jashtë shtetit, të mirëpritur të gjitha qarqet e konsumatorëve të fitojë bashkëpunimin Win-Win.
Najloni fije filament hmls 600-1200d
Najloni fije filament hmls 600-1200d
Salud fije më të mirë najloni fije najloni hmls 600-1200d çmimi i fabrikës - Salud fije, produkt feta në poy, fdy, dty, avantazh i çmimeve.
Fijet e fijeve najloni HMLS 1200-1890d
Fijet e fijeve najloni HMLS 1200-1890d
Salud Fije më të mirë fije najloni fije najloni HMLS 1200-1890d Furnizuesi, ngritur bimët e tyre ngjyrosje, duke përfshirë Dope lyer, Hank lyer, maturinë e teknologjisë së lyer kon.
Najloni monofilament fije 7-900d
Najloni monofilament fije 7-900d
Salud fije më të mirë najloni monofilament fije 7-900D çmimi i fabrikës - fije salud, ngritur bimët e tyre ngjyrosje, duke përfshirë drogën e lyer, hank lyer, kone me pjekurinë e teknologjisë së lyer.
Najloni fdy dope lyer këmbëngulje të lartë 150-600d
Najloni fdy dope lyer këmbëngulje të lartë 150-600d
Salud fije me shumicë najlon fdy dope lyer këmbëngulje të lartë 150-600d me çmim të mirë - fije salud, me pajisje testimi për të përmbushur zhvillimin e ri të fijeve të klientit dhe koordinimin e prodhimit.
Najloni monofilament fije 900-1800d
Najloni monofilament fije 900-1800d
Salud fije më të mirë najloni monofilament fije 900-1800d Furnizuesi, ekipi i pjekur i tregtisë së jashtme. Ne mund të korrespondojmë me probleme të ndryshme në tregtinë ndërkombëtare.
Najloni fdy dope lyer këmbëngulje të lartë 600-1200d
Najloni fdy dope lyer këmbëngulje të lartë 600-1200d
Salud fije më të mirë cilësi najlon fdy dope lyer gjurmët e lartë 600-1200d fabrikë, produkt feta në poy, fdy, dty, avantazh çmim.