Топ најлон предива и полиестер предива производител и снабдувач на големо од 2006 година.
Јазик

Односи со клиенти

Салд Јарн | Служба за односи со клиенти

Искреност, верување, транспарентност и јасност од основата меѓу нашите клиенти и нашиот дистрибутивен персонал.

Ако имате повеќе прашања, пишете ни

Ние ќе ви одговориме наскоро.