Топ најлон предива и полиестер предива производител и снабдувач на големо од 2006 година.
Јазик

Webbing | Случаи за соработка

Webbing е тесна ткаенина или тубуларна ткаенина направена од различни предива како суровини. Постојат широк спектар на ткаенини на ременот, кои се користат во различни индустриски сектори, како што се облека, материјали за чевли, багаж, индустрија, земјоделство, воени материјали и транспорт.


Webbing | Случаи за соработка

Webbing | Случаи за соработка

Според материјалот, Webbing вклучува полиестер, најлон, PP полипропилен, сјај, сребрен кромид, спандекс, вискоза и така натаму. Карактеристиките на различни материјали се различни, а сјајот и чувството исто така ќе бидат многу различни.

Webbing направени со предиво

Бренд соработка на Webbing

Предива за Webbing.
Salud Yarn профил на компанијата