Топ најлон предива и полиестер предива производител и снабдувач на големо од 2006 година.
Јазик

Најлон FDY. Се однесува на воведување на истегнување во процесот на предење за да се добие предиво за ликвидација со висока ориентација и средно кристалноста, што е целосно извлечен најлон предива. 

Овој тип на производ има широк спектар на намени. Тоа е добар материјал кој го заменува челикот, железото, бакар и други метали со пластика, и е важна инженерска пластика; Лента најлон ги заменува делови од механичка опрема, и ги заменува бакар и легури како делови од опрема отпорни на абење. Таа е погодна за производство на делови отпорни на абење, пренос на структурни делови, делови за апарати за домаќинство, делови за производство на автомобили, превентивни механички делови, делови за хемиски машини и хемиска опрема. Како што се турбини, запчаници, лежишта, рабови, колекции, контролни плочи, вентили, вентили, ножеви, шрафови, подлошки со висок притисок, завртки, ореви, запечатување прстени, шатлови, ракави, конектори, итн.

Најлон е главно филамент, и исто така постои и мала количина на најлон сечени влакна. Најлон филамент главно се користи за да се направи силен предиво за производство на чорапи, долна облека, спортски кошули итн.


Најлон FDY висока издржливост 150-600D
Најлон FDY висока издржливост 150-600D
Салд предиво најдобар квалитет најлон FDY висока издржливост 150-600D фабрика, со опрема за тестирање за да се исполнат новиот развој на Yarn и координација на производството.
Најлон FDY висока издржливост 600-1200D
Најлон FDY висока издржливост 600-1200D
Салд предива Најдобра Најлон FDY висока издржливост 600-1200D снабдувач, зрели надворешно-трговски тим. Ние можеме да кореспондираме со разни проблеми во меѓународната трговија.
Најлон FDY висока издржливост се протега 600-1200D
Најлон FDY висока издржливост се протега 600-1200D
Salud Yarn Најдобра Најлон FDY висока издржливост се протега 600-1200d снабдувач, со опрема за тестирање за да се исполнат нови предива на Yarn и координација на производството.
Најлон FDY висока издржливост се протега 1200-1890D
Најлон FDY висока издржливост се протега 1200-1890D
Салд предиво најдобар квалитет најлон fdy висока издржливост се протега 1200-1890D фабрика, силна r& D тим, имаме комплетен сет на машини за следење за ново развиените производи.
Најлонски филамент предиво HMLS 150-600D
Најлонски филамент предиво HMLS 150-600D
Salud Yarn Висококвалитетен Најлонски филамент предиво HMLS 150-600D Трговија на големо - Dongguan Salud Технолошка технологија копродукции, Ltd, Имаме иселеници стационирани во Југоисточна Азија, Пакистан, Виетнам, Мјанмар и други региони.
Најлон FDY висока издржливост 1200-1890D
Најлон FDY висока издржливост 1200-1890D
Салд предиво интро на најлон FDY висока издржливост 1200-1890d Salud Yarn, имаме воспоставено моделот на производот во странство, добредојде сите кругови на клиентите Win-Win-Win-победа.
Најлонски филамент предиво HMLS 600-1200D
Најлонски филамент предиво HMLS 600-1200D
Салад предиво Најлонски филамент предиво HMLS 600-1200D Фабрика Цена - Салд предиво, производ исечени на Пој, FDY, DTY, цена предност.
Најлонски филамент предиво HMLS 1200-1890D
Најлонски филамент предиво HMLS 1200-1890D
Salud Yarn Најдобра Најлонски филамент предиво HMLS 1200-1890D снабдувач, воспостави сопствени боење растенија, вклучувајќи dope обоени, hank обоена, конусна обоена технологија зрелост.
Најлон монофиламент предива 7-900d
Најлон монофиламент предива 7-900d
Салд Јарн најдобар најлон монофиламент предиво 7-900d Фабрика цена - Салд предиво, постави свој боење растенија, вклучувајќи dope обоени, hank обоена, конусна обоена технологија зрелост.
Најлон FDY DDY DOPE обоена висока издржливост 150-600D
Најлон FDY DDY DOPE обоена висока издржливост 150-600D
Salud предива на големо најлон FDY DDOPE DISE висока издржливост 150-600D со добра цена - Салд предиво, со опрема за тестирање за да се задоволи новиот развој на Yarn и производство на производот.
Најлон монофиламент предиво 900-1800D
Најлон монофиламент предиво 900-1800D
Салд Јарн најдобар најлон монофиламент предиво 900-1800D снабдувач, зрели надворешно-трговски тим. Ние можеме да кореспондираме со разни проблеми во меѓународната трговија.
Најлон FDY DDY DOPE обоена висока издржливост 600-1200D
Најлон FDY DDY DOPE обоена висока издржливост 600-1200D
Салд предиво најдобар квалитет најлон FDY DDOPE обоена висока издржливост 600-1200D фабрика, производ исечени на Poy, FDY, DTY, цена предност.