WEBBING | Kasus kerjasama

Webbing minangka kain utawa kain tubular sing digawe saka macem-macem benang minangka bahan mentah. Ana macem-macem kain sabuk, sing digunakake akeh ing macem-macem sektor industri kayata busana, bahan, barang, pasokan militer, lan transportasi.


WEBBING | Kasus kerjasama

WEBBING | Kasus kerjasama

Miturut materi, web kalebu poliester, nilon, pp polypropylene, cemlorot, salaka bawang, spandex, rayon lan liya-liyane. Karakteristik bahan sing beda-beda beda, lan gloss lan rasa uga bakal beda banget.

Webbing digawe dening benang

Kerjasamaan merek webbing

Benang kanggo webbing




Salud Yarn Company Profile