Nylon Fdy Nuduhake introduksi reget ing proses pemintahan kanggo entuk benang sing nggulung kanthi orientasi dhuwur lan kristal medium, yaiku benang nilon sing wis digambar. 

Produk jinis iki nduweni macem-macem panggunaan. Iku bahan sing apik sing ngganti baja, wesi, tembaga lan logam liyane kanthi plastik, lan plastik teknik penting; Nyalahake Nyambung kanthi akeh ngganti bagean peralatan mekanik, lan ngganti tembaga lan wesi minangka peralatan sing tahan. Cocog kanggo produksi bagean sing tahan tahan, bagean strukture transmisi, bagean peralatan rumah tangga, bagean manufaktur mobil, bagean mekanik, lan peralatan kimia. Kayata turbin, gears, bantalan, impellers, crank, dashboard, cuci, cincin, cincin, cincin, lengen klambi, lsp.

Nylon utamane filament, lan uga ana serat staple nilon sing sithik. Filamen Nylon biasane digunakake kanggo nggawe benang sing kuwat kanggo produksi kaos kaki, jeroan, kaos olahraga, lsp.


Tenacity nilon fdy 150-600D
Tenacity nilon fdy 150-600D
Salud benang paling apik nilon fdy tenacity 150-600d pabrik, kanthi peralatan tes kanggo ketemu pembangunan benang anyar lan koordinasi produksi.
Tenacitas Nylon Fdy 600-1200D
Tenacitas Nylon Fdy 600-1200D
Salud Benang Best Nilon Fdy tenacity 600-1200d, tim diwasa diwasa. Kita bisa cocog karo macem-macem masalah ing perdagangan internasional.
Tenacity Tinggi Fdy Nilon 600-1200D
Tenacity Tinggi Fdy Nilon 600-1200D
Salud Benang Best Nilon Fdy tenacity dhuwur 600-1200D supplier, kanthi peralatan tes kanggo ketemu pembangunan benang anyar lan koordinasi produksi.
Tenacity Tinggi Fdy Nilon 1200-1890d
Tenacity Tinggi Fdy Nilon 1200-1890d
Salud Benang Paling Kualitas Nylon Fdy Tenacity Dhuwur Kuat 1200-1890D, R& D tim, kita duwe pesawat lengkap kanggo ngawasi mesin kanggo produk sing mentas dikembangake.
Nylon filament benang Hmls 150-600D
Nylon filament benang Hmls 150-600D
Salud bengak benang nilon filaments benang hml 150-60000 - Dongguan Salud Tekstil Teknologi Co, Ltd, kita duwe ekspatriasi sing dipasang ing Asia Tenggara, Vietnam, lan wilayah liyane.
Tenacity nilon dhuwur 1200-1890d
Tenacity nilon dhuwur 1200-1890d
Salam benang intro kanggo nilon fdy tenacity dhuwur 1200-1890d Salam benang, kita wis netepake model produk agen luar negeri, welcome kabeh circules menang kerjasama menang-menang.
Nylon filament benang Hmls 600-1200D
Nylon filament benang Hmls 600-1200D
Salud benang paling apik nilon filament yarn hmls 600-1200D Registrasi rega - salud benang, produk iris kanggo poy, fdy, dty, kauntungan rega.
Nylon filament benang Hmls 1200-1890d
Nylon filament benang Hmls 1200-1890d
Salud benang paling apik nilon filament yarn hmls 1200-1890d, nyiyapake tanduran pewarna, kalebu dope Dyed, hank Dyed, teknologi teknologi teknologi.
Benang monofilament nilon 7-900D
Benang monofilament nilon 7-900D
Salud Benang Best Nilon Monofilament YARN 7-900D Regain Harga - Salud Benang, nyiyapake tanduran sing dikethok dhewe, kalebu Dico Dyed, teknologi teknologi teknologi.
Dope Nylon Fdy Dice Dyed Dhuwur 150-600D
Dope Nylon Fdy Dice Dyed Dhuwur 150-600D
Salam benang benang nylon fdy dope dyed dhuwur tenacity 150-600D kanthi rega apik - salud benang, kanthi peralatan tes kanggo ketemu pembangunan benang anyar lan koordinasi produksi.
Benang monofilament nilon 900-1800d
Benang monofilament nilon 900-1800d
Salud Benang Best Nilon Monofilament Yarn 900-1800D supplier, Tim Perdagangan diwasa. Kita bisa cocog karo macem-macem masalah ing perdagangan internasional.
Dopo Fyd Dope Dyed Dyed Tinggi 600-1200D
Dopo Fyd Dope Dyed Dyed Tinggi 600-1200D
Salud benang paling apik nilon fdy dope Tinggi tenacity 600-1200d pabrik, produk irisan menyang poy, fdy, dty, kauntungan rega.