Produk
Waca liyane

Kita minangka produsen nilon lan produsen benang poliester, kanthi produk utamaNylon Fdy,Nylon DTY,Polyester Fyds,Polyester DTY, kalebufilamen lanmonofilamentWaca rangkeng-.

Kita duwe laboratorium riset lan pembangunan pembangunan lan pabrik pewarna benang. Saliyane ngasilake produk benang nillon lan polyester, kita uga bisa mbantu para pelanggan ngembangake macem-macem benang fungsi lan ngatur macem-macem warna.

Kita nggabungake proses manufaktur, kalebu twisting, hanking, pewarna lan nduwurke tumpukan ing pabrik salud benang, nggawe pabrik benang sing luwih efektif lan kualitas jaminan.

Tenacity nilon fdy 150-600D
Salud benang paling apik nilon fdy tenacity 150-600d pabrik, kanthi peralatan tes kanggo ketemu pembangunan benang anyar lan koordinasi produksi.
Benang Filamel Polyester Nyuda Dyed 150-300D
Salud benang filamen filamen paling apik kanggo negesake pabrik 150-300D, Oeko-Tex standar 100 sertifikat, sistem pemantauan Oeko-Tex standar kanggo njamin kualitas saben barang sing diprodhuksi
Tenacitas Nylon Fdy 600-1200D
Salud Benang Best Nilon Fdy tenacity 600-1200d, tim diwasa diwasa. Kita bisa cocog karo macem-macem masalah ing perdagangan internasional.
Benang Filamel Polyester Nyuda Putih Putih 75-100D
Salam benang intro menyang poliester filament filament benang kanthi tegel putih 75-100D Salam benang, nyiyapake tanduran pewarna dhewe, kalebu DOPE DYED, Hank Dyed, Kemasa Teknologi Teknologi.
Tenacity dtyy dhuwur dyed 150-300d
Salud Benang Intro menyang Polyester DTY Tenacity Dhewe 150-300D Salud benang, kapasitas kuwat kanggo ketemu permintaan pelanggan
Tenacity temen polyester dty tikel 150-300D
Salam benang intro menyang polyester dty dhuwur tenudy benang 150-300D, kita duwe ekspatriat ing Asia Kidul-Wétan, Pakistan, Vietnam, lan wilayah liyane.
Nylon filament benang sing ditrima (Raw White) 40-70d
Salud benang intro kanggo nilon filament benang sing ditrima (Raw White) 40-70D Salud benang, kita wis netepake model produk agen luar negeri, welcome kabeh circulation conferen menang-menang.
Nylon filament benang sing ditrima (putih putih) 70-300D
Salud benang paling apik nilon filament benang sing ditrima (Raw White) 70-300D Standard 100 sertifikat standar, sistem pemantauan Oeko-Tex kanggo njamin kualitas saben barang sing diprodhuksi
Layanan

Layanan Deweing Yarn: Kita duwe loro pabrik pening benang. Salah sawijine dilengkapi tank tank suhu dhuwur, sing biasane digunakake kanggo benang sintetik, kaya pabrik nilon lan pipa sing dilengkapi, lan sapiturute kanggo benang pewarnaan liyane , benang wol, lsp.

Layanan OEM / ODM:Kita ngontrol proses nilon kabeh& Pabrik Benang Polyester, kalebu twisting& Tekstur, Hanking, Pewarna (kita bisa nyithak jenis benang), nduwurke tumpukan, lan kemasan. Kita duwe r banget&D Departemen, sing bisa mbantu sampeyan nggawe jinis benang anyar miturut panjaluk sampeyan.

Layanan Pengadaan Yarn:Dununge ana ing Town Dalang, pusat pasar benang China. Mula, ora ana masalah apa sing sampeyan goleki, sampeyan bisa nemokake sampeyan, kanthi solusi transportasi lengkap.

Layanan sawise-adol sing apik banget: Kabeh staf sawise adol ing industri tekstil, kita pengin mbantu sampeyan ngatasi masalah manufaktur tekstil.

Kasus
Waca liyane

Kita duwe pengalaman 13 taun ing perdagangan global. Kita wis nahan kerjasama jangka panjang karo100+ Pelanggan Saka30+ negaraWaca rangkeng-. Sarat pembayaran kayata t / t lan l / c bisa ditangani tanpa masalah.

Benang Nylon Dianggo:

Kémah, webbing, sabuk olahraga olahraga, sabuk mobil, slings, benang jahit, parachute, cangkir, kain meth, jaring, lan aplikasi industri.

Benang polyester nggunakake:

Kain kabel, jaring pancing, tali, kain filter, nyamuk, nyamuk, sofa, tirai, lan aplikasi industri.

WEBBING | Kasus kerjasama
Webbing minangka kain utawa kain tubular sing digawe saka macem-macem benang minangka bahan mentah. Ana macem-macem kain sabuk, sing digunakake akeh ing macem-macem sektor industri kayata busana, bahan, barang, pasokan militer, lan transportasi.
Peralatan keamanan industri | Kasus kerjasama
Produk peralatan keamanan industri kalebu tali ratchet, slaplines, tali tow, ngangkat sling, bungee cord, gaya safety, sarung tangan safety, lan produk liyane sing kudu nggunakake bahan mentah.
Perlengkapan Medis | Kasus kerjasama
Produk Peralatan Medis kalebu produk berbasis benang kayata Pinggang, Pinggang Katon, bandage elastis, penjaga gulu, lan penjajah nandur.
Kaos kaki | Kasus kerjasama
Kaos kaki bisa dipérang dadi kaos kaki boat, kaos kaki, kaos sikil, kaos sikil bal-balan, kaos sikil basket, kaos kaki basket, lan kaos kaki. Bahan lan alam saka kaos sikil sing beda ora padha, miturut kabutuhan dhewe kanggo milih kaos kaki sing bener.
Babagan Kita

Salud Benang minangka produsen nilon benang lan benang poliester sing misuwur ing China. Pabrik benang kita diadegaké ing China Huizhou ing taun 2006, kanthi peralatan pabrik benang Lanjut, piranti tes benang lan r&Departemen D. Ing taun 2008, kita nambahake pabrik anyar lan miwiti ngasilake benang poliester uga. Ing taun 2010, kita netepake Departemen Penjualan Overseas ing Dongguan China. Saiki ing 2021, amarga perusahaan terus berkembang lan tuwuh, output benang sintetik (nilon benang& benang polyester) tekan1.000 ton / wulan, duwe kerjasama kuat karo100+ Pelanggan Ing industri tekstil saka30+ negara saben taun siji.

Entuk rega pabrik saiki!

Sampel Gratis || Service pembangunan yarn || Solusi Pengangkutan Lengkap || Odm&Layanan OEM || Layanan Dewe Yarn